© All rights reserved. 

Maan & Merlijn

Giusèppe

Giusèppe is geen gewone flamingo. Hij is groen en probeert er alles aan te doen om roze te worden. Niets helpt. De andere flamingo’s plagen hem en lachen hem uit. Hij heeft er genoeg van en vertrekt. Zou hij ooit nog roze worden?

Bob, kun jij een flamingo tekenen? Maar wel een aparte… Eerst op ontdekking naar het karakter, dan de schetsen bij het verhaal. De wijzigingen in de schets en dan maar eens wat kleur aanbrengen. Overleg met klant, fine-tunen en dan de muziek aan en lekker met digitale inkt aan de slag. Enfin; Giusèppe gaat op zoek naar roze want hij is groen! Een verhaal over zelfvertrouwen en dat je nooit raar bent maar bijzonder! Je mag zijn wie je bent. En daar is nu naast de fantastische kindervoorstelling dus ook een boek bij!

Het boek vers van de pers! Handgebonden, hardcover voorleesboek! Lekkere dikke pagina’s met all-over illustratie. Wij zijn superblij met het eindresultaat en willen dit graag delen. Interesse in dit fantastische boek en nieuwsgierig hoe dit afloopt? kijk op www.maanenmerlijn.nl voor meer informatie over de voorstelling en het boek.

Client:

Maan & Merlijn

Task:

Illustratie

Website: